KUTYACSODA - Így lett SPRINTER a mozgássérült Brandonból!

Blog :: Quebeck-tipp 2021. január 07., csütörtök 21:49 quebeck, Szenvedélyünk a kutya, UnbelievABLE HYDRA

Fontos dolog az eladási statisztika, de SOKKAL FONTOSABB az egészséges és vidám eb, na meg a boldog gazdi. A Quebeck számára legelábbis MINDENKÉPP. Hogy ez nem egy ócska marketing duma, azt az alábbiakban MEG IS MUTATJUK Nektek!

 

Egy kedves ügyfelünk Facebook oldalán akadtunk rá arra a három szemléletes videóra, amelyek nagyszerűen reprezentálják a tevékenységünket. Az alany egy 13 esztendős tacskó, akinek súlyos gerincvelő problémái voltak. Megműtötték, az UnbelievABLE Hydra termékünk SEGÍTSÉGÉVEL pedig jött a "csoda"! 

Nézzük meg, Brandon hogyan mozgott a műtét utáni első napon:

 

 
A műtét utáni ötödik napon már tapasztalható némi javulás, de öt nap nagyon rövid idő...
 
 
A LEGUTOLSÓ VIDEÓBAN pedig az 5+ (nem sok) nap után, már az UnbelievABLE Hydra használatával. Hát nem LENYŰGÖZŐ a különbség?
 
 
"Brandon 13 évesen lett gerincvelő problémás, ami egy tacskónál nagy szó, hogy eddig bírta, de minket sem került el ez a betegség. 😢
Egyik napról a másikra lebénult a kutya. 😔Futás SOS ultrahangra,dokikeresés hogy ki műtse meg. 😩
Hála a sok segítő szándékú kutyás ismerősömnek minden összejött, így Brandont megoperálták. Az első videón a műtét utáni első napot látjátok, a második videón az 5.napot! Es ekkor kezdte kapni a kutya az UnbelievABLE Hydrát! ❤️❤️ Érdemes megnézni, hogy fut most a kutya és milyen felszabadultan!! 😍
 
 
 
 
Írta: Tóth Krisztián Márk
 
 

 

 

megosztás

;