Q-tipp: Máriatövis! 

Blog :: Quebeck-tipp 2017. június 15., csütörtök 11:14

Sok állattulajdonos tapasztalja, hogy Kedvencének gyakran vannak a májhoz vagy veséhez kapcsolódó egészségügyi problémái. Akárcsak nálunk, embereknél, a kutyák esetében is létfontosságú a máj egészéges működése a méreganyagok kiszűrése, illetve az ételek feldolgozása szempontjából.

Több tudományos kutatás is bizonyítja, hogy a máriatövis fogyasztásával az állatok képesek megvédeni magukat a különböző anyagok/baktériumok okozta vese és májelégedetlenségtől, akár gombamérgezés esetén is. Továbbá arra is rámutattak, hogy a gyógyszerek, antibiotikumok okozta májelégtelenségek is megszüntethetőek a máriatövis adagolásával.

A máriatövis a természet legkiválóbb májtisztító gyógynövénye, melynek kiemelkedő hatóanyaga a gyulladáscsökkentő és antioxidáns hatású szilimarin! A szilimarin legfőbb tulajdonsága, hogy reagál a máj-receptorokkal és lassítja a májra mérgező anyagok felvételét. A máj és a vese védelme mellett jótékony hatása van a lépre és az epehólyagra, továbbá a szőr és bőrproblémákat is kezeli! 

A máriatövis egészségmegőrző jelentőségéről sokat elárul az a tény is, hogy 2013-ban Magyarországon ’Az év gyógynövényének’ választották meg.
Egészségmegőrzés szempontjából kúraszerűen javasoljuk használni, termékeinken feltüntetett adagolás mellett, de a következő esetekben kiváltképp javasoljuk fogyasztását: 

  • hepatitisz
  • epeúti gyulladás
  • zsírjmáj
  • pericholangitis
  • hepatitis lipidózis
  • gombamérgezés
  • oltások, gyógyszeres kezelések mellett/utánTermékkínálatunk nagy részében megtalálható a máriatövis, olaj és por formájában is, egyéb hatékony összetevők kombinációjaként. 
TIGISOL termékünk 100%hidegen sajtolt máriatövis olaj. 
TIGINOR termékünk máriatövismag örlemény alapú táplálékkiegészítő

SaveSaveSaveSave

megosztás

;