Szállítási & Fizetési Információk

Fizetési Lehetőségek MAGYARORSZÁG TERÜLETÉN:

1. Utánvét

Amennyiben rendelésed értékét a csomag kézhezvételekor a futárszolgálat munkatársának kívánod kiegyenlíteni, akkor válaszd az "Utánvét" fizetési módot.
Az utánvét kezeléséért a futárszolgálat külön díjat számol fel, mi ezt az összeget átvállaljuk, plusz költséget NEM számítunk fel.

2. Online bankkártyás fizetés

Oldalunkon lehetőséged van bankkártyával rendezni vásárlásod összegét. 

A bankkártyás fizetés révén kényelmesen és biztonságosan vásárolhatsz áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után a K&H Bank weblapjára irányíttunk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethetsz bankkártyáddal. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "fizetés bankkártyával" feliratra kattintsanak, majd a K&H Bank fizetési szerverén a kártya számát,  lejárati dátumát és háromjegyű biztonsági kódját megadják. A K&H Bank a VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, Maestro és JCB típusú kártyákat fogadja el.
A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődj bankodnál, hogy a kártyád felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz. 
A K&H Bank a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a K&H Bank hibaüzenetben közli a hiba okát. 

Elfogadott bankkártya típusok: MasterCard, Maestro, Visa, Visa Electron, American Express

A termékeknél feltüntetett árak az ÁFA-t tartalmazzák!

Szállítási Információk MAGYARORSZÁG TERÜLETÉN

Házhozszállítás futárszolgálattal 

Szállítási határidő:

Csomagodat átlagosan a megrendelés feladását követő 48 órán belül házhoz szállítjuk (amennyiben megrendelésed munkanapokon 12:00-ig leadod)! Abban az esetben, ha megrendelésed tartalmaz nem saját gyártású terméket is(Pl.:kutyatáp, konzerv, jutalomfalat)  a kiszállítási idő akár 3-5 munkanap is lehet. Kérjük megrendelésed ennek figyelembevételével add le!

Az áru házhozszállítását a GLS futárszolgálat végzi. A házhozszállítás díja egységesen 1490 Ft.

20.000 Forintos vásárlás felett a házhozszállítás INGYENES!

A futár a felvételt követő munkanapon kézbesíti a csomagokat 08:00 és 17:00 óra között. 

A feladásról írásban értesítünk és elküldjük Neked a küldeményazonosítót és a futárszolgálat ügyfélszolgálatának elérhetőségét. A feladást követően a csomaggal kapcsolatban információkat kizárólag a futárszolgálat tud nyújtani a küldeményazonosító alapján, így kérjük, ha a szállítással kapcsolatban kérésed, kérdésed vagy észrevételed lenne, fordulj a futárszolgálathoz!
A Webáruházunk által e-mailben küldött szállítási információk csak tájékoztató jellegűek, pontos információt a futárszolgálat tud nyújtani. Sikertelen kézbesítés esetén futárunk a következő munkanapon ismét megkísérli a csomag kézbesítését.

Mi a teendő sérülten érkezett csomag esetén?

Igyekszünk a csomagokat megfelelően becsomagolni. Amennyiben a csomagod ennek ellenére esetleg mégis sérült állapotban érkezne, kérjük minden esetben vetess fel jegyzőkönyvet a futárral átvételkor amivel igazolni tudod a sérülés tényét.
Az erre vonatkozó részletekért kérjük olvasd el Általános Szerződési Feltételeinket.

A rendelést követően meggondoltad magad? 

Jogodban áll az áru átvételét követő 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállni a vásárlástól.
Ebben az esetben a szállítást követő 14 munkanapon belül a sérülésmentes, eredeti csomagolásban lévő terméket saját költségeden kell visszaszállítanod, melyet előre egyeztetett időpontban az eredeti számlával együtt telephelyünkön tudunk Tőled átvenni.
Amennyiben probléma nem merült fel, úgy a visszaszolgáltatott termékek ellenértékét visszatérítjük (kivéve a szállítás és az utánvét díja, mely ez esetben Téged terhel.) Az elállási jog gyakorlásával kapcsolatos további részletekért kérjük olvasd el Általános Szerződési Feltételeinket.

 

 

;